Καλώς ήρθατε στο YinYang.gr

 

Το yinyang.gr είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα για την προώθηση της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (ΠΚΙ) στην Ελλάδα. Καλούμε όλους εσάς που ασχολείστε με κάποιο από τα πεδία της ΠΚΙ να συμμετέχετε ενεργά στο εγχείρημα αυτό.

 

e-shop - Είσοδος Μέλους

Ωτοβελονισμός

Ο ωτοβελονισμός είναι ένα θεραπευτικό μικροσύστημα που χρησιμοποιεί σημεία στο αυτί για την πρόληψη και θεραπεία παθήσεων. Το πτερύγιο του αυτιού είναι ένα απο τα μικροσυστήματα του οργανισμού. Δηλαδή στο αυτί αντιπροσωπεύονται σημεία και ανατομικά στοιχεία του σώματος, όπως όργανα, οστά κτλ. Τα σημεία στο αυτί ερεθίζονται με βελόνες ή άλλα θεραπευτικά εργαλεία όπως σφαιρίδια και σπόρους, για διαγνωστικούς ή θεραπευτικούς σκοπούς. Ο ωτοβελονισμός είναι εύκολος στην χρήση, έχει αρκετές ενδείξεις και εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα.

Παθήσεις και διαταραχές των εσωτερικών οργάνων και ιστών του οργανισμού, προκαλεί μεταβολές στο ηλεκτρικό δυναμικό σε σημεία του δέρματος του αυτιού που αντιστοιχούν σε αυτές τις δομές, επιβεβαιώνοντας και με φυσικά μέσα την σχέση των οργάνων με το αυτί. Οι μεταβολές αυτές στο ηλεκτρικό δυναμικό μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαγνωστικά, καθώς επίσης και για την επιλογή των ωτικών σημείων για θεραπεία.

YinYang.gr